1310

Facem si pregatire

Postat de , 13-10-2008 | 2 Comentarii

Oferim si ajutor la teme si la examene pe anumite materii si nivele; astfel, facem organizat matematica, romana, geografie, informatica si engleza , franceza, italiana, latina (pentru inceput, dar la cerere putem completa) in grupe de cate cinci.

Pretul va fi de 20Ron/2 ore de copil.

Sunt 2 comentarii

  • Ana a scris: 23-10-2008 la 4:53 am

    Mi-as dori sa pot da timpul inapoi sa mai fiu copil odata, sa vin sa ma joc in gradina voastra verde si sa pap supica calda ascultand povesti. Din pacate nu pot face asta, dar stiu din toata inima ca toti copilasii care vor trece pragul vostru vor fi pe maini bune. Mi-am petrecut copilaria langa cele “doua fetite” si ele au fost mereu compasul meu moral si spiritual. Ma bucur sa vad ca Viorica si Florina au decis sa impartaseasca caldura familiei lor inca odata si cred ca vor fi multi copii care, peste ani, se vor uita inapoi si vor zice: ce bine imi pare ca am fost acolo.

  • aghiculesei ecaterina a scris: 24-10-2008 la 3:20 pm

    Intr-adevar, aceste doua fetite sunt atat de dulci si inteligente, incat mi-am dat copilul pe mana lor si sunt foarte incantata, la fel cum este si fetita mea. Sunt doua fete minunate si le doresc tot binele din lume. Sunt sigura ca in viitor vor avea mare succes.
    Mult noroc fetelor!

Lasa un comentariu

Va rugam completati informatia din campurile * obligatorii.

Back to top

Despre noi

Asociatia Doua Fetite este o organizatie non-profit ce-si propune promovarea si sprijinirea excelentei in educatie a copiilor si tinerilor, in special a celor cu disponibilitati financiare reduse.
Afla mai mult...