1008

Impreuna, facem teme

Postat de , 10-08-2009 | 2 Comentarii

Si noi care am crezut ca vacanta asta de vara o sa tina asa de muuuuult, ca nu va fi nevoie sa mai deschidem caietele de mate si romana prea curand. Dar azi ne-am uitat in calendar si nu mai e decat o luna, ufffff….. pana iar, incepe scoala. Iar lista cu teme e asa de lunga, ca tare greu ne-am apuca de scris. Si ne-am sfatuit, si ne-am gandit: cum ar fi mai usor, cum le-am termina mai repede, cat o sa ne tina cheful. Si d-l Rezultat, insotit de un zambet ne-a spus: IMPREUNA!!!!!
Asa ca ii asteptam pe toti copiii cu teme de vacanta, in fiecare zi, sa vina la noi, cateva ore si sa lucram la matematica, romana, engleza, geografie si ce-o mai fi. Ne pricepem la toate.

Sunt 2 comentarii

  • alexandra a scris: 22-08-2009 la 5:58 pm

    de cand???:d

  • viorica a scris: 23-08-2009 la 6:06 pm

    buna alexandra!

    chiar acum cateva zile ne gandeam la tine; saptamana care urmeaza avem ceva lucruri de pus in ordine dar de pe 1 septembrie avem grija sa ne vedem. astept sa vorbim, sa ne zici cum ti’a fost vacanta.

    drag, viorica, ion & simi.

Lasa un comentariu

Va rugam completati informatia din campurile * obligatorii.

Back to top

Despre noi

Asociatia Doua Fetite este o organizatie non-profit ce-si propune promovarea si sprijinirea excelentei in educatie a copiilor si tinerilor, in special a celor cu disponibilitati financiare reduse.
Afla mai mult...