2706

Detalii Scoala de Vara 2012

Postat de , 27-06-2012 | 0 Comentarii

Asociatia Doua Fetite deschide pentru perioada 2 iulie – 17 august 2012 Scoala de Vara pentru toti copiii cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani doritori sa-si aprofundeze cunostintele de limba engleza, pictura, design, cei ce cauta ajutor la lectiile de vacanta si copiii silitori cu gand de performanta la concursurile si olimpiadele scolare.

Prin programul gandit la Scoala de Vara „Doua Fetite” urmarim sa oferim educatia adecvata pentru o dezvoltare sanatoasa ce-i permite copilului sa exploreze si sa se joace, incurajandu-l sa se manifeste spontan, liber si dezinhibat intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa.

Invatam despre alimentaţia sanatoasa, despre modalitatile de menţinere si imbunatatire a starii de sanatate, sa gandim pozitiv si responsabil fata de cei din jurul nostru si fata de propria persoana.

Rezolvam împreuna probleme de logica si perspicacitate, pregatim temele de vacanţa si dincolo de calcule si formule aflam partea amuzanta si frumoass a matematicii.

Desenam, pictam, ne jucam de-a designerii vestimentari, facem bratari si margele, curele si bretele colorate, cream sau accesorizam hainute potrivite personalitatii noastre.

Studiem limba engleza si prin activitati interactive cautam sa intelegem mai usor notiunile de baza sau sa le aprofundam pe cele deja cunoscute. Citim, scriem, vorbim, ascultăm, ne jucam si invatam.

 

Inscrierile se pot face la sediul nostru din Str. Lascăr Catargiu nr. 37 sau telefonic la numărul 0751 283 434.

Programul Scolii de Vara este zilnic, de luni pana vineri, intre orele 10 – 16.

credit foto: *Seth

Lasa un comentariu

Va rugam completati informatia din campurile * obligatorii.

Back to top

Despre noi

Asociatia Doua Fetite este o organizatie non-profit ce-si propune promovarea si sprijinirea excelentei in educatie a copiilor si tinerilor, in special a celor cu disponibilitati financiare reduse.
Afla mai mult...