1101

Cum sa dezvoltam creativitatea in noi si in copiii nostri

Postat de , 11-01-2012 | 0 Comentarii

Creativitatea este o trasatura care se mosteneste de la parinti, de catre anumiti indivizi, are legatura doar cu artele, si este un proces care are antreneaza doar imaginarul. Acestea sunt doar o parte din miturile pe care le vom darama sambata, 14 ianuarie 2012, impreuna cu organizatia Atelierul Parintilor in cadrul Atelierului: “Cum dezvoltam creativitatea in noi si in copiii nostri”

Timp de doua ore, membrii echipei Atelierul Parintilor vor demonstra prin jocuri, prezentari, exercitii, studii de caz si clipuri video, ce este de fapt creativitatea si ce legatura are ea cu inteligenta, cum se dezvolta ea la copii si la adulti, ce alt tip de gandire se desfasoara in paralel cu gandirea creativa, ce ne arata studiile stiintifice despre creativitate si ca oricine este echipat sa devina creativ.

Atelierul va avea loc la sediul nostru din str. Lascar Catargiu, nr. 37, et. 3, de la ora 10.00. Costul de participare este de 40 de lei de persoana.

Inscrierile se fac prin mail, la adresa contact@atelierulparintilor.ro, precizandu-se numele si prenumele, si varsta copilului (daca este cazul).

Atelierul este deschis tuturor celor interesati de dezvoltare personala, dar mai ales parinţilor, viitorilor parinti si pedagogilor de orice fel! Mai multe detalii la 0755 875 170.

Va asteptam cu drag!

eveniment Facebook: http://www.facebook.com/events/274684469257935/

Lasa un comentariu

Va rugam completati informatia din campurile * obligatorii.

Back to top

Despre noi

Asociatia Doua Fetite este o organizatie non-profit ce-si propune promovarea si sprijinirea excelentei in educatie a copiilor si tinerilor, in special a celor cu disponibilitati financiare reduse.
Afla mai mult...