106

Unde iti zboara gandurile de vara?

Postat de , 01-06-2011 | 2 Comentarii

Vara pare ca ne-a luat-o inainte cu planurile si gandurile dragilor nostri copii sunt tot mai departe de orele de scoala, de grija temelor si a trezitului devreme.
Astfel in perioada urmatoare, ii asteptam pe toti cei cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, doritori sa-si aprofundeze cunostintele de limba engleza si franceza, pasionati de teatru, pictura, origami sau handmade, pe cei ce cauta ajutor la lectiile ‘mult prea grele’ de vacanta si pe copiii silitori cu gand de excelenta la concursurile si olimpiade scolare.

Prin programul gandit la Scoala de Vara “Doua Fetite” urmarim sa oferim educatia adecvata pentru o viata sanatoasa ce-i permite copilului sa exploreze si sa se joace invatand, incurajandu-l sa se manifeste spontan, liber si dezinhibat intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa.

Incepem din 20 iunie si iata cum ne-am gandit la veselie impreuna:

Pentru lectiile de limba engleza Alexandra pregateste zile pline de activitati interactive ce ne vor ajuta sa intelegem mai usor notiunile de baza sau sa le aprofundam pe cele deja stiute. Totul e simplu si fun ca “good morning”!

La atelierele de arte vizuale, Geanina ne indruma in lumea formelor si a culorilor. Ne stau la indemana hartia, lemnul ,sticla si pietricelele alaturi de acuarele si acrilice. Ne mandrim cu operele noastre la vernisajul unei expozitii de sfarsit de modul.

Pentru atelierul de teatru, alegem impreuna cu Andreea o poveste si o asezam in scena. Invatam rolurile, ne aranjam costumele si decorul pentru ca la sfarsit sa ne-adunam cu mic cu mare, la spectacol, in Gradina Botanica.

Cand ajungem la ateliere de handmade si origami avem intalnire cu Raluca. Ne folosim imaginatia, cultivam dragostea de frumos odata cu aptitudinile practice pentru a crea obiecte vestimentare si decorative din cele mai diverse.

Viorica face Matematica mult mai distractiva . Ea ne invata artificii de gandire si ne atrage atentia asupra problemelor date la concursurile scolare facute special sa ne pacaleasca. Iar pentru cine doreste performanta, ne-astepata si alte probleme, ce-i drept mai grele dar care vor usura aventura catre un punctaj cat mai bun la concursurile din anul scolar urmator (2011-2012).

Intalnirile sunt fixate dupa urmatorul program:  de Luni pana Vineri intre orele 10-16

Primul modul incepe din 20 iunie si dureaza 2 saptamani, pana pe 2 iulie. Va fi compus din engleza cu lectii 3ore/zi si atelierele de arte vizuale, in fiecare zi, 2ore.

Pret: 25 ron/zi

Cum a fost la prima Scoala de Vara:
modulul de engleaza:  http://www.douafetite.ro/povesti/2009/06/am-incheiat-primul-modul-engleza/
modulul de dans si teatru: http://www.douafetite.ro/povesti/2009/07/am-incheiat-al-doilea-modul-dans-si-teatru/

Pentru inscrieri folositi datele din rubrica de contact!

Sunt 2 comentarii

  • romaniuc a scris: 28-06-2011 la 1:55 pm

    am si eu o fetita de 6 ani si 6 luni care va merge la scoala la toamna , ma intereseaza matematica distractiva sa faca la dumneavoastra, ea merge la gradinita unde mananca in jur de ora 13 apoi as putea sa o aduc pana dupaamiaza.
    Multumesc

  • viorica a scris: 29-06-2011 la 10:50 am

    buna ziua,
    eu sunt viorica coroi coordonatoarea Scolii de vara Doua fetite si profesoara de matematica; va rog sa-mi dati un telefon la 0751 283 434 pentru a stabili impreuna programul fetitei.

Lasa un comentariu

Va rugam completati informatia din campurile * obligatorii.

Back to top

Despre noi

Asociatia Doua Fetite este o organizatie non-profit ce-si propune promovarea si sprijinirea excelentei in educatie a copiilor si tinerilor, in special a celor cu disponibilitati financiare reduse.
Afla mai mult...