1505

Scoala de vara

Postat de , 15-05-2009 | 4 Comentarii

Dragi parinti

Dupa un an scolar incarcat dar plin de realizari, vacanta de vara e foarte aproape iar gandurile copilului dvs zboara la distractie, la prieteni, la noi experiente, la natura si la jocuri. De aceea, pregatim pentru zilele pline de caldura joaca si invataturi cu drag adunate in scoala noastra de vara ‘Doua Fetite’.

In perioada 15 iunie – 31 august vrem sa ne intalnim, zi de zi, cu cei mici cu varste cuprinse intre 7 si 12 ani, dornici sa participe la atelierele noastre de limba engleza, fotografie, teatru, dans, indemnare si abilitati practice. Va mai spunem ca avem cea mai verde gradina cu cel mai curat aer, cea mai gustoasa masa de pranz si cei mai tineri si prietenosi invatatori.

Iata ce pregatim:

ATELIERUL DE INITIERE IN FOTOGRAGIE:  invatam lucruri de baza legate de fotografie. Propunem teme, impartim sarcini, fugarim soarele si gazele cu aparatul foto, pentru a pregati o mica expozitie la care sunt invitati toti parintii.

ATELIERUL DE INDEMANARE SI ABILITATI PRACTICE: taiem, lipim, coasem, desfacem, accesorizam.  Ne folosim imaginatia pentru a confectiona lucruri dragi si utile si dupa toata harnicia si truda, deschidem un mic targ.

ATELIERUL DE DANS SI TEATRU: ne pregatim de spectacol. Alegem impreuna o poveste si o asezam in scena. Ne aranjam singuri costumele, decorul, invatam rolurile si cand totul e gata ne strigam toti prietenii.

ATELIERUL DE ENGLEZA: prin joaca, invatam sau aprofundam limba engleza.

Am aranjat activitatea atelierelor in module a cate 2 saptamani fiecare, ordinea lor fiind stabilita la cererea parintilor si evident, in functie de numarul copiiilor inscrisi.

 

Programul il propunem de luni pana vineri in intervalul orar 10 si 16 dar suntem atenti, desigur, si la alte cereri.
ora 10 – 10.30 sosirea copiilor si pregatirea
10.30, 11 – 13 – activitatea specifica modulului
13 – servirea mesei de pranz
13.30 ne jucam (in gradina: fotbal, volei, sotron, etc…/ in casa: desenam, jocuri in echipa: turnu, nu te supara frate, piticot, avioane, etc)
14.30 invatam. activitate specifica modulului
15.30 incheiem activitatile
16.00 – 16.30 sosesc parintii

Va asteptam sa stam de vorba!

Cu drag,

Doua fetite

Sunt 4 comentarii

 • alexandra:) a scris: 12-06-2009 la 8:50 pm

  super tare abia astept:);;)

 • alexandra:) a scris: 19-06-2009 la 7:35 pm

  eu trec in a doua saptamana de engleza si tot odata de mate.nu sunt pentru prima oara sunt de 6-8 luni aici si am invatat mai multe lucruri decat invat intr-o luna la scoala.in aceste doua saptamani ne jucam invatand engleza e foarte frumos!!!

 • viorica a scris: 20-06-2009 la 1:28 pm

  multumim mult, alexandra!

 • alexandra:) a scris: 22-08-2009 la 6:06 pm

  a fost atelierul de fotografie???

Lasa un comentariu

Va rugam completati informatia din campurile * obligatorii.

Back to top

Despre noi

Asociatia Doua Fetite este o organizatie non-profit ce-si propune promovarea si sprijinirea excelentei in educatie a copiilor si tinerilor, in special a celor cu disponibilitati financiare reduse.
Afla mai mult...