609

Gusturi si arome de octombrie

Postat de , 06-09-2013 | 2 Comentarii

Doua Fetite” impreuna cu “Prajiturici si alte dulciuri”  (Dana Burlacu Vistiernicu, Food Ambassador pentru Romania pentru Food Revolution), va invitam cu drag la delicioasele “Ateliere de Experimente Culinare“ in care ii vom indruma pe cei mici sa descopere cultura gatitului de mancare sanatoasa si importanta alimentatiei corecte alaturi de povesti si sfaturi educative.

Pe parcursul intregii luni octombrie, in fiecare sambata intre orele 10 – 14 descoperim impreuna culori, gusturi si arome de sezon si pregatim retete bio, usoare si gustoase, experimentam cu diferite condimente, vorbim despre bunele maniere si aranjarea mancarii si a mesei.

Prima introducere in bucataria noastra e programata pentru 5 octombrie cand vom afla despre importanta fructelor si legumelor in alimentatie noastra de zi cu zi, despre vitaminele si substanțele nutritive care intaresc organismul si sistemul imunitar. Povestim si invatam despre marar. Preparam limonada, salata de fructe si sandvisuri vesele si invitam mai apoi, parintii, la degustare si relaxare.

Inscrierile se pot face pana la sfarsitul lunii septembrie la numarul de telefon 0751. 283.434

update: Dana povesteste si ea pe blogul Prajiturici si alte dulciuri despre Ateliere

Sunt 2 comentarii

  • Ulman MIhaela a scris: 18-09-2013 la 9:21 am

    Draga Dana felicitari atit tie, ca si ambasador si organizator, cit si colegei sau colegelor de la Cele 2 fetite. Pentru tine am doar o propunere. Am facut anul trecut un curs de animator socio educativ la Univ. Al.I. Cuza. Asa ca pot sa-ti dau citeva jocuri si idei de animatie pentru grupurile de copii care vor veni la voi. Sa puteti imbina aceste experimente si cu jocuri de animatie fiindca este stiut ca 4 ore este suficient sa te si distrezi si sa inveti in acelasi timp. Stii unde ma gasesti. Ma ofer voluntar la activitatile voastre. Cu mult drag si daca poti sa si implici niste copilasi dintr-un centru de copii, putem sa organizam si pentru Centru Difain Iasi manifestari de acest gen. Dar vreau doar sa va spun felicitarile mele tuturor celor implicati. Bafta! Mihaela Ulman

  • Pingback: Atelier de experimente culinare la Iasi | Prăjiturici şi alte dulciuri.

Lasa un comentariu

Va rugam completati informatia din campurile * obligatorii.

Back to top

Despre noi

Asociatia Doua Fetite este o organizatie non-profit ce-si propune promovarea si sprijinirea excelentei in educatie a copiilor si tinerilor, in special a celor cu disponibilitati financiare reduse.
Afla mai mult...