701

In noul an

Postat de , 07-01-2009 | 2 Comentarii

La multi ani! tuturor celor care ne-au vizitat, ne-au citit sau, intr-un alt mod, au auzit de casa celor Doua fetite. Octombrie-decembrie 2008 a fost pentru noi un inceput, un start de a face ceea ce ne place: lucrul cu copilasii intr-un loc calduros, vesel, numai bun de relaxare prin joaca si joc; si, in plus, noi muncim la temelia unor notiuni fundamentale si absolut necesare pentru viitorul micutului, asa incat, in cativa ani sa dea dovada, in primul rand, de mult bun simt si bunatate si, mai mult decat atat, sa ajunga intr-un punct in care toate alegerile sunt facute corect, responsabil.

Acum o sa povestesc pe scurt ce se mai intampla la noi.

1. Am demarat o grupa de after-school, de la 12 la 17, in fiecare zi; asa ca daca vreti sa fiti alaturi de noi, va asteptam sa stam de vorba si sa stabilim impreuna cel mai potrivit program pentru copilul dvs.

2. Facem in continuare meditatii la engleza, matematica si romana. Si aici mai asteptam doritori.

3. Vom face si supraveghere pentru copilasi de peste 4 ani. Revenim cu detalii.

4. Petrecerile sunt aceleasi: pline de rasete si gaguri alaturi de carismaticul nostru clovn Geo, fie tematice, fie aniversare.

Sunt 2 comentarii

  • Mihaela a scris: 08-01-2009 la 12:00 pm

    Va doresc sa va mearga din ce in ce mai bine si noul an sa va aduca tot ce aveti nevoie sa fiti fericite! la multi multi ani!

  • smaranda a scris: 09-01-2009 la 5:44 pm

    Va doresc un an nou fericit voua si copilasilor din casa voastra! Sunt absolut sigura ca toata munca investita si dragostea aratata copiilor care va trec pragul va vor fi rasplatite cu mari satisfactii! Sa va dea Dumnezeu aceleasi ganduri bune mereu!!!
    Cu drag, Smaranda

Lasa un comentariu

Va rugam completati informatia din campurile * obligatorii.

Back to top

Despre noi

Asociatia Doua Fetite este o organizatie non-profit ce-si propune promovarea si sprijinirea excelentei in educatie a copiilor si tinerilor, in special a celor cu disponibilitati financiare reduse.
Afla mai mult...